Probeer onze lippenbalsem bubblegum

  • Vintage verpakking
  • Levering in België
  • Vintage producten

In ons brede assortiment Lip Licking Balms vind je onder andere de lekkere lippenbalsem met bubblegum smaak. Verpakt in het typerende vintage slider blik, de lippenbalsem bubblegum is een heerlijk zoet ruikende en smakende lippenbalsem die en lichtroze tint en een glans op je lippen achterlaat. En dat allemaal terwijl deze ook je lippen urenlang zacht en gehydrateerd houdt!

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk al onze producten

Een lekkere lippenbalsem met bubblegum smaak én gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Onze lippenbalsems zijn voor 97% gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten! Ze zijn dus niet alleen lekker, maar ook nog eens natuurlijk. En natuurlijk niet te vergeten, ze zien er ook nog eens heel erg leuk uit. De lippenbalsem is vrij van petroleum, parabenen en gluten én is dierproefvrij. Je kunt dus geheel zonder schuldgevoel genieten van de heerlijke lippenbalsem bubblegum! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere Lip Licking Balms, zoals:

 

Bestel nu en trakteer jezelf

Bestel nu en profiteer van onze snelle levering (binnen 1-3 werkdagen). Geniet van de heerlijke lippenbalsem bubblegum of een van onze andere Lip Licking Balms. Als je vragen hebt over een van onze producten neem je het best contact met ons op via olympiccardsholland@gmail.com.