Lip Lickers

  • Vintage verpakking
  • Levering in België
  • Vintage producten

De heerlijk gearomatiseerde lippenbalsems van Lip Lickers zorgen ervoor dat je lippen urenlang zacht en gehydrateerd blijven. Daarbij zijn de lekkere smaak en geur van de Lip Lickers een heerlijke bijkomstigheid. Onze lippenbalsems zijn verpakt in nostalgische slider-blikken wat ze een uniek en leuk uiterlijk geeft.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk al onze producten

Lip Lickers: single, double, or colored

Op onze site is een heel ruim assortiment Lip Lickers te vinden. Zo bieden wij enkele lipbalsems aan in verschillende unieke smaken en geuren, zoals bijvoorbeeld de lekkere bubblegum-smaak. Maar voor de twijfelaars onder ons hebben wij ook double Lip Licking balsems. Vind jij alleen watermelon balsem niet genoeg? Ga dan voor de lekkere combinatie watermelon & ice. De meeste Lip Lickers geven je lippen een mooie glans en een lichte tint. Vind jij het leuker om een lippenbalsem met een fellere kleur te dragen? Geen probleem! Speciaal voor jou hebben we ook de Lip Licking colored balms, zoals bijvoorbeeld de mooie dieprode kleur van Blackberry Jam.

Verwen jezelf en bestel nu Lip Lickers

Waarom zou je voor een saaie lippenbalsem gaan, als je er ook een met een leuk kleurtje en een lekker smaakje kunt bestellen? In ons ruime assortiment hebben we voor iedereen de ideale lippenbalsem er tussen zitten. Dus wacht niet langer en plaats nu je bestelling voor de leuke, unieke en vooral ook fijne balsem van Lip Lickers. Als je vragen hebt over een van onze producten mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via olympiccardsholland@gmail.com.